Liderul PSD Victor Ponta a declarat ca motiunea de cenzura pe care USL intentioneaza sa o depuna privind UMF Targu Mures va trebui sa reliefeze ca premierul Mihai Razvan Ungureanu nu poate rezista la "santajul" UDMR si al celorlalte partide de la guvernare.

"Nu va fi o mare filosofie, pornind de la aceasta segregare pe criterii etnice, eu cred ca trebuie reliefata guvernarea de targuiala si de santaj, iar premierul se dovedeste un om care nu rezista la santaj. Sa ai in fruntea tarii un om slab, cine stie ce vor mai cere maine PDL, UNPR, UDMR", a spus Ponta, in conferinta de presa a Biroului Permanent National al PSD.

Guvernul aproba infiintarea liniilor cu predare maghiara la UMF Targu Mures

El a adaugat ca, desi initial a salutat curajul premierului Ungureanu de a rezista la "santajul" UDMR in privinta UMF Targu Mures sau al PDL si UNPR in privinta alocarii de bani pentru alesii locali ai acestor formatiuni, de fapt seful Guvernului a dovedit ca nu face decat sa capituleze "neconditionat", potrivit MEDIAFAX. [Citeste si Ponta: Vom ataca alocarea de bani de la Guvern pentru alesii PDL si UNPR]

"Guvernarea actuala si, din pacate, a domnului Ungureanu, va ramane ca o guvernare de santaj si de targuiala, ma astept din pacate sa cedeze si la santajul pedelistilor, sa le dea bani publici. Ieri salutam curajul de 24 de ore al premierului, asa cum salutam si acum o saptamana curajul de a rezista la santajul celor din UDMR. Se pare ca acest curaj este de scurta durata si finalul este intotdeauna o capitulare neconditionata", a afirmat liderul social-democrat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.