Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca ceea ce a scris fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu pe contul de Facebook arata ca acesta desconsidera nivelul de inteligenta al jurnalistilor.

Ponta a spus ca afirmatiile facute de Lazaroiu pe Facebook arata ca acesta ii desconsidera pe jurnalisti.

"Lazaroiu ii crede prosti pe jurnalisti, dar greseste cand se bazeaza pe asta facand tot felul de afirmatii, pentru ca oamenii sunt mai destepti decat crede Lazaroiu", a afirmat Ponta.

Liderul PSD nu a facut insa referiri clare in privinta veridicitatii celor scrie de Lazaroiu.

In schimb, prim-vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, ca Sebastian Lazaroiu "are in spate argumente" cand spune ca in 2004 i-a dat lui Victor Ponta sondajele confidentiale ale Aliantei D.A., in schimbul dosarelor social-democratilor.

"Nu cred ca glumeste domnul Lazaroiu, il stiu de om serios. Sunt convins ca are in spate argumente", a precizat Flutur.

Fostul ministru Sebastian Lazaroiu a admis, luni, intr-o postare pe contul sau de Facebook, ca i-a dat lui Victor Ponta sondajele confidentiale ale Aliantei D.A., care ajungeau la Adrian Nastase, in schimbul dosarelor social-democratilor, pe care le avea cand era seful Corpului de Control la Guvern.

Intr-o postare pe contul sau de Facebook, intitulata "Vremea confesiunilor", Lazaroiu citeaza urmatoarea afirmatie scrisa de Victor Ponta pe blog: "O teapa micuta si gingasa pentru domnul Sebastian Lazaroiu, cel cu care se lucrau sondajele discrete ale «strategilor» PSD, si care ii oferea lui Adrian Nastase date confidentiale din curtea Aliantei D.A.?".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.