Viceprimarul PDL al municipiului Cluj-Napoca Radu Moisin, in varsta de 28 de ani, a fost desemnat, miercuri, primar interimar, in sedinta de indata a Consiliul Local Cluj-Napoca, decizia fiind luata dupa ce primarul Sorin Apostu a fost arestat pentru luare de mita.

Viceprimarul PDL al municipiului Cluj-Napoca Radu Moisin a fost ales primar interimar, miercuri, in sedinta de indata a Consiliului Local Cluj-Napoca, el primind 15 voturi, cu unul mai mult decat era necesar.

Pentru aceeasi functie de primar interimar a candidat si celalalt viceprimar al municipiului Cluj-Napoca, Laszlo Attila (UDMR), care a primit 5 voturi. A fost inregistrat si un vot nul.

Cei sase consilieri USL, trei de la PSD si trei de la PNL, nu au participat la sedinta de indata, motivand ca au propus ca aceasta sa aiba loc marti, dar majoritatea, PDL si UDMR, a preferat sa amane sedinta pentru miercuri.

"Oricum nu am fi votat pe niciunul dintre cei doi viceprimari ca primar interimar", a declarat corespondentului MEDIAFAX unul dintre consilierii USL.

Radu Moisin va implini in 10 decembrie varsta de 29 de ani.

Este membru PDL din anul 2000, ocupand in prezent functiile de secretar general al PDL Cluj si de presedinte al Organizatiei de Tineret a PDL Cluj.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, retinut pentru luare mita de mita in forma continuata, si directorul general al Brantner Romania, Calin Stoia, au fost arestati preventiv, pe 10 noiembrie, pentru 29 de zile, in baza unor mandate emise pe numele lor de Curtea de Apel Cluj.

Sorin Apostu si Calin Stoia raman in arest preventiv

Zeflemeaua Saptamanii: Boc il iubeste pe Apostu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.