Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a apreciat, luni, inaintea BPN, raspunzand unei intrebari, ca Mircea Geoana ar trebui sa ramana si in partid si la Senat.

Raspunzand unei intrebari a jurnalistilor, presedintele de onoare al PSD a opinat ca ar fi mai bine ca Geoana sa ramana si in Senat si la partid.

Comisia de integritate a PSD a decis, duminica, cu 43 de voturi "pentru", cinci "impotriva" si doua abtineri, sa recomande Comitetului Executiv National al partidului excluderea lui Mircea Geoana din PSD, scrie MEDIAFAX.

Inceputul si sfarsitul lui Geoana

In momentul in care Mircea Geoana a ajuns la sediul PSD si a tinut o scurta declaratie de presa inainte de a intra in sedinta CNAIM, un membru al Comisiei, care s-a recomandat Mariana Negoita, de la PSD Sector 3, a iesit din sediu si a anuntat ca s-a decis excluderea lui Geoana din PSD, ea declarandu-se revoltata ca hotararea s-a luat fara ca Geoana sa fie audiat si cu "incalcarea prevederilor Statutului PSD".

Ulterior, presedintele CNAIM a PSD, Dan Sova, a anuntat oficial decizia Comisiei de a recomanda CExN al formatiunii excluderea lui Mircea Geoana din partid, precizand ca presedintele Senatului nu a anuntat ca va participa la sedinta de duminica a acestui for.

Geoana, propus pentru excluderea din PSD


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.