Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, si-a lansat, joi, candidatura pentru un nou mandat de presedinte al Organizatiei de Femei a PDL, cu motiunea "Forta femeilor PDL - Romania 2020", avandu-le alaturi, printre altele, pe Elena Basescu si Andreea Paul Vass.

Lansarea a avut loc la Teatrul Evreiesc si au participat femei din toate organizatiile judetene ale partidului.

Sulfina Barbu a precizat, in discursul sau, ca obiectivul pe cinci ani este ca Organizatia de Femei sa propuna candidati femei pentru functiile de prim-ministru si presedinte al Romaniei. Ea a spus ca un proiect ambitios este sa atraga alaturi de PDL femei de centru-dreapta care cred in educatie, in munca, doresc sa munceasca si nu sa primeasca ajutoare sociale si pot sa valorifice oportunitatile pe care statul le ofera pentru a se dezvolta si care sunt dinamice.

Sulfina Barbu a aratat ca prin candidatura sa doreste ca Organizatia de Femei sa fie "front de rezistenta impotriva stangii falimentare conduse de Iliescu, Voiculescu si Adrian Nastase".

"Avem doi figuranti care apar impreuna Ponta si Antonescu. Nu ei iau deciziile. Adevaratii conducatori sunt Voiculescu, Nastase si Iliescu. Sunt cei care de ani de zile profita de un stat ineficient, de fapt ei au pus bazele acestui stat ineficient, ingrasat artificial si nu si-au dorit ca oamenii sa fie independenti", a sustinut ea, conform MEDIAFAX.

Sulfina Barbu a fost elogiata de cele mai multe dintre participantele la eveniment, care au spus ca acesta este o femeie extraordinar de puternica, bun manager, mama desavarsita, sotie, om politic, o persoana foarte sufletista.

Alaturi de Sulfina Barbu a stat Elena Basescu.


  • Andreea Paul Vass a renuntat sa candideze pentru functia de presedinte al OFPDL

De asemenea, consilierul primului ministru Andreea Paul Vass a renuntat sa candideze pentru functia de presedinte al Organizatiei de Femei a PDL si a anuntat ca o sustine pe Sulfina Barbu, ea precizand ca se inscrie in cursa pentru postul de prim-vicepresedinte al organizatiei.

Andreea Paul Vass a vorbit la lansarea candidaturii Sulfinei Barbu despre reprezentarea femeii in politica si a spus ca PDL are femei puternice in partid, nominalizandu-le pe Roberta Anastase, Elena Udrea, Anca Boagiu, Monica Macovei, Elena Basescu si Oana Badea.

Citeste si:
Ion Iliescu, trimis în judecată după 33 de ani. Se reia dosarul...
Ion Iliescu, trimis în...

Vass a spus ca Robertei Anastase i-a fost dat sa duca o cruce foarte grea si ca nu a sustinut-o aproape nimeni atunci cand a vrut sa introduca transparenta la votul din Parlament.

Despre Elena Basescu, Vass a spus ca "a dus povara tineretii si pe frunte si pe spate", precizand ca aceasta "are o pila: este tanara, frumoasa, dar mai ales este fiica presedintelui". "Si pentru asta trebuie sa o pedepsim dur, foarte dur. Pentru ca uitam ca atunci cand emotia se impleteste cu oboseala - si noi stim ce inseamna oboseala intr-o campanie electorala - poate sa joace feste frumoase limbii romane", a adaugat Vass.

Consiliera premierului a mai spus ca in PDL sunt doua femei greu de egalat, Elena Udrea si Anca Boagiu, precum si "o doamna grozava", Monica Macovei, care a adus tema integritatii in politica.

Citeste si:
Elena Băsescu va candida din partea PMP pentru un loc de deputat la...
Elena Băsescu va candida din...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.