Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, va candida din partea PMP pentru un loc de deputat la Constanța. Ea susține că va promova în Parlament interesele familiilor monoparentale, spunând că, prin rolul ei de mamă singură a trei copii, a căpătat „o dimensiune diferită a societății”.

„Am decis să accept un post de deputat la Constanţa. De ce la Constanţa? Pentru că este a doua mea casă. M-am născut în Constanţa, am crescut în Constanţa, familia din partea tatălui meu locuieşte în Constanţa. Doresc să-mi aduc aportul, doresc să-mi aduc experiența pe care am căpătat-o în Parlamentul European.

Prin rolul pe care l-am avut, acela de mamă singură a trei copii, am căpatat o dimensiune nouă, mi-am dat seama că statul nu sprijină familiile monoparentale. (...) De aceea, doresc să ofer PMP o nouă viziune asupra politicilor publice în zona socială.

Nu mă voi lansa în lupte în Parlament. Voi dori doar să construiesc din experienţa mea proprie, aceea de mamă singură a trei copii”, a spus Elena Băsescu în conferinţa de presă în care PMP și-a anunțat candidații la europarlamentare.

Elena Băsescu a fost europarlamentar în perioada 2009-2014.


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Octombrie 2020 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.