Premierul Emil Boc a declarat ca in prima zi de vacanta va dormi "toata ziua", el precizand ca nu a reusit sa doarma de foarte multa vreme.

Intrebat ce va face in prima zi de vacanta, Boc a raspuns: "M-am gandit de mult la acest lucru si inca nu mi-am dat un raspuns. Poate o sa dorm toata ziua. Nu am reusit sa dorm de foarte multa vreme".

Premierul a spus ca, din toate zonele Romaniei, cel mai mult il odihneste Ardealul, el precizand ca cea mai frumoasa amintire din Rachitele, comuna sa natala, este reprezentata de sarbatorile de iarna, transmite MEDIAFAX.

"Niciodata sarbatorile de iarna, de Craciun, nu sunt atat de frumoase ca la tara, cu obiceiuri, traditii", a spus premierul.

El a mai aratat ca face sport, dar atat cat ii permite timpul, la sala, intre orele 23.00 si 24.00.

"Ar trebui sa fac mai mult (sport - n.r.), dar nu am timp. Nu fac decat atat cat imi mai permite, seara, pe la 11-12, pe la sala, cate o ora, doua, pentru ca sa-mi mentin cat de cat tonusul pentru ca altfel e foarte greu sa rezisti stresului de fiecare zi", a spus Boc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.