Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat ca discutat cu Kelemen Hunor si Marko Bela, despre acuzatiile formulate la adresa sa si ca nu are nicio implicare in acest caz, despre care a aflat din presa, considerand ca "ceea ce apare in comunicatul DNA este nefondat".

"Nu am niciun fel de implicare in aceasta poveste, ceea ce apare in comunicatul DNA este nefondat. Justitia este libera sa isi faca datoria", a spus Borbely, pentru MEDIAFAX.

El a precizat ca a aflat despre aceste acuzatii din presa, in timp ce se afla in Polonia, pentru Consiliul Informal de Mediu, si ca era normal sa ajunga in tara inainte de a sustine declaratii de presa. [DNA: Borbely face trafic de influenta]

"Nu sunt genul de om care sa ma ascund de presa. Am fost plecat din tara si acolo am aflat ce s-a intamplat", a precizat ministrul.


Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a plecat de la Palatul Victoria dupa ce a discutat despre acuzatiile formulate la adresa sa doar cu Kelemen Hunor si Marko Bela, dar nu si cu premierul Emil Boc, care a parasit sediul Guvernului inainte ca liderii UDMR sa termine discutia, sustin surse oficiale.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a venit, miercuri, la Palatul Victoria, direct de la aeroport, dupa vizita efectuata in Polonia, el avand o discutie cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, si vicepremierul Marko Bela.

Premierul Emil Boc, aflat in sediul Guvernului la momentul sosirii lui Borbely, a parasit cladirea in timp ce liderii UDMR inca discutau intre ei, uitandu-se spre jurnalisti, dar fara sa se opreasca pentru declaratii.

Borbely nu a participat la sedinta de miercuri dimineata a Guvernului, el aflandu-se la acel moment in Polonia, la Sopot, la Consiliul Informal de Mediu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.