Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, ca ministrul Mediului, Borbely Laszlo, are in continuarea sustinerea politica a Uniunii si s-a declarat convins ca in cateva zile acuzatiile la adresa acestuia se vor dovedi false.

Kelemen a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX ca Borbely este un ministru bun si un om politic foarte bun.

"Domnul ministru Borbely este un om foarte muncitor, un om foarte corect si serios, are sustinerea politica a UDMR in continuare si sunt convins ca in cateva zile aceste acuzatii lansate prin presa se vor dovedi ca nu sunt corecte, nu sunt adevarate, ca sunt false. Am rugamintea catre toti sa nu intram in speculatii si sa nu facem acuzatii gratuite la adresa nimanui. Cand se va intoarce in tara, ministrul Borbely va face si el declaratii, isi va prezenta pozitia dansului, dar UDMR il sustine si noi consideram ca aceste acuzatii sunt nefondate. Borbely Laszlo este un ministru bun, un om politic foarte bun, care nu se aventureaza in astfel de chestiuni", a spus liderul UDMR.

Rudele ministrului Borbely, perchezitionate de DNA

Potrivit acestuia, in cazul Borbely "nici nu exista documente oficiale din partea DNA, nici nu exista acuzatii, doar un comunicat emis la solicitarea unui jurnalist de la TVR".

"Pe baza unei astfel de informari catre un jurnalist nu se pot formula acuzatii si nu ar trebui sa acceptam sa se formuleze astfel de acuzatii. Ministrul Borbely va sosi in tara miercuri dupa-amiaza si vom avea o discutie cu el, dar are sustinerea noastra totala si consideram ca in cateva zile aceste acuzatii se vor dovedi a fi false si nu sunt adevarate", a spus Kelemen Hunor.

DNA: Borbely face trafic de influenta


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.