Procurorii DNA fac o perchezitie, miercuri dimineata, intr-un imobil care ar apartine unei rude a ministrului Laszlo Borbely, in dosarul in care se fac cercetari privind un presupus trafic de influenta privind atribuirea unor contracte de lucrari ale ANAR catre o firma din Negresti Oas.

Perchezitia are loc intr-un imobil situat pe Calea Victoriei, transmite MEDIAFAX.

DNA: Borbely face trafic de influenta

Ministrul Mediului Laszlo Borbely ar fi beneficiat de lucrari de 20.000 de euro pentru amenajarea unui apartament, in schimbul influentei sale in atribuirea unor contracte de lucrari ale Administratiei Nationale "Apele Romane" catre o firma din Negresti Oas.

Aceasta firma, pe care ministrul Mediului ar fi favorizat-o, conform DNA, in schimbul unor lucrari la un apartament, Lescaci Com SRL a primit in ultimii patru ani 37 de lucrari publice, 34 dintre ele de la "Apele Romane", in valoare de peste 310 de milioane de lei, 18 in timpul mandatului demnitarului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.