Liderul PSD Marian Vanghelie le-a vorbit celor prezenti la o reuniune a Partidei Romilor, despre nevoia ca politicienii care au dus tara in haos si care au furat milioane de euro sa plece din politica, primarul Sectorului 5 afirmand despre acestia: "Sa-i ia mama dracului, sa se duca acasa!".

Vanghelie i-a invitat pe romi sa se scoleasca, chiar impreuna cu el, pana "o sa innebunesca" cu totii. El a vorbit si despre minoritatea maghiara din Romania, spunnand ca aceasta, desi este numeric mai mica, are reprezentanti in Guvern, care vorbesc despre cum trebuie facuta regionalizarea in Romania, in timp ce pe romi nu-i implica nimeni.

Marian Vanghelie a recunoscut ca reprezentantii etniei maghiare sunt "foarte scoliti".

Iliescu: Nu va mai bateti joc de Vanghelie!

"Eu cred ca, in perioada urmatoare, orice Guvern care vine are obligatia si daca nu sunteti scoliti, sa va scoleasca. Sa ma scoleasca si pe mine, daca pot, ca n-am o problema. Sa ne scolim cu totii pana o sa innebunim. Dar sa reusim sa facem ceva pentru tara. Eu sunt de acord ca cei de etnie maghiara sunt foarte scoliti, pentru ca le vin bani din Ungaria, le vin bani de la Soros, le vin bani din foarte multe parti, nu e rau e foarte bine, sunt politicieni de calitate si au o anumita greutate", a spus Vanghelie.

El a spus ca este deranjat de faptul ca "asa-zisii politicieni buni n-au verticalitate, n-au demnitate, nu fac nimic pentru tara".

"Si cred ca trebuie sa iasa din politica romaneasca toti oamenii care au furat sute de milioane de euro. Toti sa plece acasa din toate partidele, si de la PSD, si de la PNL, si de la PDL, si de oriunde, si de la dumneavoastra, daca sunt", a spus Vanghelie, in aplauzele celor prezenti, transmite MEDIAFAX.

El a subliniat ca nu-i convine sa fie alaturi de politcieni corupti.

"Mie nu-mi convine sa fiu cu nimeni alaturi de nimeni care este corupt din Romania, ca nu am furat nimica si nu-mi este frica de ei, de nimeni, nici din partidul meu, nici din PNL, nici din PDL", a precizat Vanghelie, care a explicat ca prin discursul sau "se antreneaza" isi incepe campania.

El a spus, apoi, ca ar trebui "sa se traga linie" si "sa se duca acasa" cei care au privatizat tara, au dus-o in haos "si au creat numai furaciuni si au nenorocit aceasta tara".

Citeste si:
Romii cer să fie recunoscuți ca minoritate etnică de India
Romii cer să fie recunoscuți...

"Fara nicio chestie de politica, de nepolitica: Toti, sa-i ia mama Dracului, sa se duca acasa! Ca am spus in felul urmator, daca fac calcul la o singura privatizare, daca vreau sa ma refer la o singura concesionare la Apa Nova, la cati bani pierd bucurestenii, eu pot sa am bani sa ma ocup social de toti romanii, de toti romii din Bucuresti", a explicat Marian Vanghelie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.