Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, s-a aratat, la finalul unei intalniri a conducerii PSD, suparat pe presa, reprosand ziaristilor ca isi bat joc de Marian Vanghelie, care sta mai prost cu limba romana si care, "ca fraierul", se lasa atras in emisiuni care il compromit.

" Marian Vanghelie sta mai prost cu limba romana si voi va bateti joc de el de fiecare data. El, ca fraierul, se lasa atras in emisiuni ca sa fie compromis si de asta sufera si membrii partidului, si nu il luati in serios ", a spus Iliescu, transmite MEDIAFAX.

Intrebat daca PSD este gata sa treaca de la etapa Vanghelie catre o alta etapa, Iliescu a spus: "Sper. Asta nu inseamna excluderea lui Vanghelie. Vanghelie este om cu calitatile lui, calitati apreciate, dar Capitala necesita ceva in plus. Asta este toata chestiunea: cum anume sa ridicam nivelul vietii si muncii politice a PSD in Capitala, ca sa valorifice PSD starea de spirit din societatea romaneasca azi".

Iliescu a spus ca Vanghelie nu este dat la o parte, ci inclus in acest efort."Vanghelie nu e dat la o parte, este inclus in tot acest efort, ca unul cu un potential al lui. Fiecare are potentialul sau", a spus Iliescu.

[VIDEO] Vanghelie: Eu m-am nascut presedinte ca asa m-a facut viata!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.