Vezi ce declaratii a facut primarul sectorului 5 dupa ce a fost exclus din functia de presedinte al organizatiei PSD Bucuresti.

"Eu m-am nascut presedinte ca asa m-a facut viata, sa stiti!", le-a spus Vanghelie jurnalistilor care doreau sa stie daca mai este sau nu presedinte la PSD Bucuresti, relateaza MEDIAFAX.

Vanghelie a apreciat ca decizia CExN este una constructiva si a comparat-o cu modul de functionare a societatii romanesti.
"Nu cred ca daca toata conducerea partidului vine sa-si aduca aportul poate sa fie o sanctiune. Cred ca e un castig, nu? Ca vin cu tot bagajul lor de cunostinte si sunt sigur ca vom lua un scor mult mai mare la Bucuresti", a afirmat Vanghelie.

Acesta a subliniat ca viata va demonstra daca are sau nu dreptate

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat ca "pentru perioada preelectorala", Organizatia PSD Bucuresti va fi condusa de un Birou coordonator format din Rodica Nassar, Corina Cretu, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, Ion Iliescu, Adrian Nastase, iar biroul va fi condus de el insusi.

Victor Ponta a facut acest anunt dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD de luni seara, precizand ca este vorba despre o decizie "strict organizatorica".

Citeste si: Perle de la politicieni


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.