Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de numire a lui Sebastian Lazaroiu in functia de ministru al Muncii, acesta urmand sa depuna juramantul la Palatul Cotroceni, la ora 18.00, a anuntat Administratia prezidentiala.

Propunerea premierului Emil Boc de desemnare a fostului consilier prezidential Sebastian Lazaroiu in functia de ministru al Muncii a ajuns, vineri, la ora 16.50, la Palatul Cotroceni, documentul oficial fiind predat la Presedintie de un curier.

Agentia de presa MEDIAFAX a anuntat in premiera, in urma cu doua ore, ca Sebastian Lazaroiu este cel mai recent nume luat in calcul pentru acest portofoliu, dupa intalnirea de vineri dimineata dintre premierul Emil Boc si presedintele Traian Basescu.

Surse din PDL declarau dimineata ca premierul Emil Boc a mers la Cotroceni cu propunerea ca Sulfina Barbu sa preia portofoliul Muncii, liderii PDL asteptand la acel moment concluzia intalnirii primului-ministru cu presedintele Traian Basescu, precum si anuntul oficial al premierului, in jurul orei 13.00.

Aceasta ora a fost depasita, insa, cu mai mult de trei ore, timp in care Emil Boc a avut noi discutii cu colegii de partid, pentru ca in final presa sa fie informata asupra nominalizarii printr-un scurt comunicat de presa, si nu printr-o declaratie oficiala la Palatul Victoria. [Basescu si Lazaroiu la sfarsit de drum: consilierul a fost eliberat din functie]

  • Lazaroiu a depus juramantul

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu a depus, vineri, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functia de ministru al Muncii, la eveniment fiind prezenti prim-ministrul, presedintele Camerei Deputatilor si reprezentanti ai Guvernului.

Lazaroiu a citit juramantul in fata sefului statului, dupa care a dat mana cu acesta.

Seful statului i-a urat succes acestuia in noua functie.
La eveniment au fost prezenti premierul Emil Boc, presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, dar si ministri si consilieri din cadrul Administratiei Prezidentiale.

  • Ponta: Unicele calitati ale lui Lazaroiu - este obedient si fara scrupule

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca singurele argumente pentru numirea lui Sebastian Lazaroiu ca ministru al Muncii sunt ca acesta este obedient si lipsit de scrupule.

Ponta a afirmat ca Sebastian Lazaroiu nu are nicio legatura cu Ministerul Muncii decat aceea de a fi "pe o lista a oamenilor care ii plac lui Basescu".

"Domnului Basescu i-au placut intotdeauna oamenii obedienti si cei fara scrupule. Dl. Lazaroiu are din plin aceste doua caracteristici si astfel se inscrie foarte bine pe lista oamenilor care ii sunt obedienti lui Traian Basescu", a mai afirmat Ponta.

Citeste si:
Se majorează valoarea tichetelor de creșă! Câți bani vor primi...
Se majorează valoarea...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.