Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de eliberare din functia de consilier prezidential a lui Sebastian Lazaroiu, raporturile de munca ale acestuia cu Administratia Prezidentiala urmand sa inceteze, incepand cu data de 1 mai, prin acordul partilor, potrivit Presedintiei.

Potrivit unui comunicat de presa remis, joi, de Administratia Prezidentiala, incepand cu data de 1 mai 2011 vor inceta, "prin acordul partilor", raporturile de munca ale lui Sebastian-Laurentiu Lazaroiu cu Administratia Prezidentiala.

Presedintele Traian Basescu a semnat, joi, 28 aprilie, decretul de eliberare din functia de consilier prezidential a lui Sebastian Lazaroiu, mentioneaza sursa citata.

Sebastian Lazaroiu ocupa pozitia de consilier prezidential, la Departamentul de Planificare si Analiza Politica al Administratia Prezidentiala, din 2007.
Lazaroiu a precizat, intr-o declaratie remisa joi MEDIAFAX, ca doreste sa se dedice analizei politice si ca nu vrea ca analizele sale politice sa fie asociate institutiei prezidentiale. "Sunt constient ca exista anumite constrangeri institutionale firesti in formularea publica a unor analize politice din pozitia de consilier prezidential. Nu vreau ca analizele politice pe care le fac sa fie asociate institutiei prezidentiale", a mentionat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.