Eurodeputatul PSD Adrian Severin a declarat, pentru MEDIAFAX, ca a convenit cu Martin Schultz, luni, sa se retraga din grupul socialistilor europeni, dar a adaugat ca nu isi va da demisia din Parlamentul European.

Adrian Severin a spus ca intelege problema pe care grupul socialist o are "legat de votul si de electoratul sau".

El a precizat ca din acest motiv i-a transmis lui Martin Schultz, liderul socialistilor din PE, ca se retrage din acest grup pana la finalizarea tuturor investigatiilor care il vizeaza, scrie MEDIAFAX.

Severin a anuntat, luni, ca se autosuspenda din BPN al PSD, pana la clarificarea situatiei. Severin a facut acest anunt dupa ce a participat la sedinta BPN al PSD, in care s-a discutat despre acuzatiile care ii sunt aduse de publicatia "The Sunday Times".

Liderul grupului socialistilor din PE Martin Schulz a solicitat, luni, o intalnire la Bruxelles cu europarlamentarii Adrian Severin si Zoran Thaler, in urma acuzatiilor din "The Sunday Times", pe care le-a descris ca "extrem de grave", precizand ca, daca acestea se vor adeveri, va lua masuri adecvate.

Inainte de intalnire, Armin Machmer, purtatorul de cuvant al lui Schultz, a declarat pentru MEDIAFAX ca liderul socialistilor europeni ii va cere demisia lui Adrian Severin din functia de europarlamentar, iar daca acesta va refuza, va incepe o procedura de excludere din grupul parlamentar S&D.

Citeste si: Martin Schultz ii va cere lui Severin demisia din functia de europarlamentar

Severin, un roman influent. "S-a dorit sa se scape de un om incomod"

Un eurodeputat roman, dispus sa vanda informatii presei


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.