Cristian Preda, copilul rebel al PDL, ii spulbera visele lui Victor Ponta de a deveni premier si il anunta, in caz ca nu stia, ca Traian Basescu face numirile pana in 2014.

Victor Ponta anuntase ca se pregateste sa candideze pentru sefia Guvernului, incepand cu 2012.


Raportul presedintelui PSD Victor Ponta dupa un an de mandat noteaza ca, din 22 de obiective asumate prin programul "Romania Corecta", 7 sunt realizate, 10 demarate, 2 in curs si 3 nerealizate.

Obiectivul potrivit caruia "liderul partidului este candidatul PSD la viitoarele alegeri" este mentionat ca fiind "in curs", consemnandu-se ca "presedintele PSD isi asuma candidatura la functia de prim-ministru, chiar din 2012" si ca "decizia va fi supusa aprobarii forurilor interne de conducere", transmite MEDIAFAX.

Cu toate astea, Cristian Preda ii aminteste, destul de dur, ca degeaba viseaza, pentru ca tara va fi condusa tot de Traian Basescu si atunci, in ciuda dorintelor de suspendare anuntate de Dan Voiculescu, iar acesta nu-l va numi niciodata premier pe liderul PSD.

Nascocit de fostul premier, Victor Ponta - de indata ce a ajuns sef - l-a readus in prim-planul vietii publice pe cel mai celebru nepot al distinsei matusi Tamara. Idolul sau ii inspira si ambitiile: intr-adevar, actualul lider PSD vizeaza functia de prim-ministru. Numai ca, pana in 2014, desemnarea sa nu depinde de Adrian Nastase, ci de Traian Basescu”, scrie Preda pe blogul sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.