Prospatul liberal, Dan Voiculescu, a declarat ca presedintele ar putea fi supendat in cateva saptamani.

Dan Voiculescu, vicepresedintele Senatului, a declarat, intr-un interviu acordat AGERPRES, ca exista premise parlamentare ca, pana la 25 martie 2011, presedintele Traian Basescu sa fie suspendat din functie. Liderul conservator a afirmat ca in Senat, opozitia mai are nevoie de un un singur vot si ca sunt senatori din actualul arc guvernamental care nu mai accepta "sa fie responsabili pentru dezastrele cuplului Basescu-Boc".

Conservatorii se fac liberali

El a adaugat ca Uniunea Social-Liberala are obligatia de a folosi toate mijloacele parlamentare si constitutionale de care dispune pentru a schimba imediat puterea. Dan Voiculescu a precizat ca unificarea opozitiei va influenta decisiv intreaga clasa politica din Romania, inclusiv UDMR. El a aratat ca, in noul context, UDMR va trebui sa se pozitioneze explicit - devine partener cu cea mai importanta forta politica din Romania sau ramane langa actualul regim.

Romanii au nevoie de o schimbare imediata. Nimeni nu mai are rabdare cu acest regim. Pensionarii si bugetarii cu venituri ciuntite, tinerii fara un loc de munca, antreprenorii falimentati, profesorii, medicii, toti isi doresc o schimbare cat mai rapida. Romanii sunt asediati de regimul Basescu-Boc. Inca doua luni de asediu sunt, oricum, foarte greu de suportat” mai spune Voiculescu, transmite Inpolitics.

El mai adauga ca ”Aceasta coalitie nu s-a facut pentru a ne face ca lucram. Alianta PSD-PNL-PC are obligatia de a folosi toate mijloacele parlamentare si constitutionale de care dispune pentru a schimba imediat puterea. Iar in Romania puterea a fost abuziv concentrata in mainile unui singur om, Traian Basescu. Asadar, pentru Opozitie si pentru peste 85% dintre romani, schimbarea lui Traian Basescu inseamna indepartarea unui regim abuziv, corupt si incompetent, inseamna revenirea la democratie si normalitate. Pe scurt, sansa la o viata mai buna”.

Citeste si:
Rusia ar putea fi suspendată astăzi din Consiliul pentru Drepturile...
Rusia ar putea fi suspendată...

Ar trebui suspendat Basescu? - Spuneti-va parerea pe Forum!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.