Liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, luni, in plen, ca numarul parlamentarilor din acest grup a crescut la 58, urmare a faptului ca deputatii conservatori Sergiu Andon, Bogdan Ciuca, Tudor Ciuhodaru, Florea Damian s-au alaturat grupului.

Tariceanu a mentionat totodata ca deputatul independent Mircea Irimescu a aderat la grupul liberal.

Deputatii conservatori au facut parte pana acum din grupul parlamentar PSD+PC. Ei s-au alaturat grupului PNL in urma constituirii Aliantei de Centru-Dreapta PNL-PC, transmite MEDIAFAX.

  • Dan Voiculescu, Liviu Campanu si Ion Vasile au trecut la PNL

Senatorii Dan Voiculescu, Liviu Campanu si Ion Vasile si-au anuntat, marti, in prima zi a sesiunii legislative, trecerea la grupul PNL din Senat.

Voiculescu, senator PC, fost membru al aliantei PSD-PC, si-a anuntat trecerea la grupul PNL in virtutea formarii aliantei ACD.

Pe de alta parte, Ion Vasile a fost senator PSD.

Liviu Campanu, care a trecut in 2010 de la PNL la grupul independentilor, ulterior UNPR, a precizat ca ramane senator independent, afiliat doar la grupul PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.