Premierul Emil Boc si o serie de lideri PDL se afla, joi dimineata, la sediul partidului, intr-o intalnire informala.

La sediul partidului se afla si o serie de parlamentari si lideri din teritoriu ai PDL.

Intalnirea de la partid are loc cu cateva ore inaintea reuniunii Colegiului Director al PDL, care se va desfasura la Palatul Parlamentului, la ora 16.00, dupa ce initial fusese convocata la sediul formatiunii.

  • Consultari cu Basescu

Presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc au avut, joi dimineata, o intalnire la resedinta sefului statului din cartierul Primaverii, au declarat surse oficiale.

Presedintele si premierul au avut o discutie, dupa ce miercuri seara liderii PDL au avut o intalnire cu parlamentarii partidului, in care s-a decis sa se faca remaniere si a fost respinsa ideea demisiei intregului Cabinet.

  • Cererea lui Blaga

Ministrul Administratiei, Vasile Blaga, i-ar fi cerut, miercuri seara, lui Emil Boc ca, in calitate de presedinte al PDL, "sa struneasca partidul", iar ca premier sa puna ministri persoane de valoare care nu doresc astfel de functii, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX surse participante la intalnire.

Sursele citate au precizat ca in cadrul discutiilor de la intalnirea grupurilor parlamentare ale PDL au fost voci care au reprosat faptul ca in actuala perioada "PDL este in defensiva" si ca nu are reactii "puternice" de raspuns la atacurile opozitiei.

"Ministrul Vasile Blaga i-a cerut lui Emil Boc, ca in calitate de presedinte al PDL, sa struneasca partidul, iar, ca premier, sa puna ministri oameni de valoare care nu doresc sa fie ministri, adica sa puna oameni bine pregatiti, care pot sa faca treaba si care nu se cer in functii de ministri, precum au facut altii. Au fost si voci care au reprosat faptul ca partidul este in defensiva si nu are reactii puternice de raspuns la atacurile opozitiei", au mentionat sursele citate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.