Deputatul PDL Sever Voinescu a cerut, miercuri seara, la intalnirea grupurilor parlamentare cu premierul Emil Boc, demisia Guvernului, pledand pentru un Executiv nou, au precizat surse din PDL.

Potrivit acelorasi surse, Sever Voinescu si-a incheiat discursul cerand: "Guvern nou! Cu oameni noi!".

Sursele citate au adaugat ca in timpul dezbaterilor, in care parlamentarii isi spuneau punctele de vedere, au existat si propuneri ale democrat liberalilor legate de verificarea majoritatii parlamentare, unii dintre PDL-isti apreciind ca acest lucru s-ar putea face daca Guvernul ar veni in Parlament pentru o asumare a raspunderii intr-un domeniu.

La un moment dat, Voinescu a iesit de la sedinta parlamentarilor PDL, dupa care a revenit. El a refuzat sa confirme sau sa infirme faptul ca a cerut demisia Guvernului. "Ce e in partid, discutam in partid", a precizat pentru MEDIAFAX, Sever Voinescu.

Grupurile parlamentare PDL din Camera Deputatilor si Senat s-au reunit la ora 19.00, premierul Emil Boc prezentand parlamentarilor democrati liberali o analiza a situatiei economice a tarii. Dupa aceasta prezentare, parlamentarii au luat cuvantul pentru a-si spune punctul de vedere.

"E un fel de terapie de grup. E o mare plictiseala", spunea deputatul PDL Mihail Boldea pe holurile Parlamentului.

Dupa doua ore de dezbateri, foarte multi dintre parlamentari se aflau pe holuri, pentru a discuta la o tigara.

Remaniere amanata: Soarta ministrilor, in mana lui Boc


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.