Avocatul Dan Chitic era beat cand i-a adresat injurii presedintelui si singurul care l-a atins pe acesta a fost un ofiter SPP care i-a pus mana in piept, au declarat pentru Adevarul surse din cadrul Serviciului de Paza si Protectie.

Personajul a stat la masa cu inca vreo sase persoane. A consumat o sticla de Ouzo si trei beri si a fumat narghilea. La iesirea din restaurant, in spatele presedintelui, la vreo zece metri, acest individ a strigat «sa-ti fie rusine». Presedintele s-a intors spre el, cu mainile in buzunare si a incercat sa poarte un dialog cu cetateanul, insa acesta a continuat sa il jigneasca”, povesteste un ofiter din cadrul SPP. Potrivit sursei noastre, Chitic ar fi facut miscari ample cu mainile, ceea ce i-a determinat pe ofiterii prezenti sa ii puna mana in piept si sa incerce sa il calmeze, scrie Adevarul.

  • Asociat cu Sorin Rosca Stanescu

Avocatul Dan Chitic, care a sustinut ca a fost lovit de presedintele Traian Basescu in urma unui schimb de replici la Neptun si pe care Presedintia l-a admis, apare ca fiind asociat intr-o firma cu Sorin Rosca Stanescu, insa neaga o relatie apropiata cu acesta.

Contactat de MEDIAFAX, avocatul Dan Chitic a confirmat faptul ca, "in urma cu mai bine de cinci ani", a avut doua sau trei intalniri cu Sorin Rosca Stanescu - adversar declarat al presedintelui Basescu - in contextul infiintarii unei firme in care urma sa fie asociati.

"Era vorba despre o firma care sa administreze un centru cultural, un proiect cultural european. A fost ideea tatalui meu si a domnului Rosca-Stanescu, iar tatal meu a considerat de cuviinta sa-mi dea jumatate din actiunile sale in aceasta firma", a declarat avocatul Chitic, care a precizat ca tatal sau si Rosca-Stanescu se cunosteau "de 20 de ani", frecventand cercuri comune.

"Lumea scriitorilor, a dramaturgilor si a jurnalistilor nu este una mare, este evident ca se cunosteau; se cunosteau de 20 de ani", a povestit Chitic despre relatia dintre tatal sau, in prezent decedat, si fostul jurnalist Rosca Stanescu.

Citeste si:
DOC și Ada Dumitru s-au luat la bătaie. Cum i-a pedepsit...
DOC și Ada Dumitru s-au luat...

Avocatul a declarat ferm ca acelea au fost singurele intalniri avute cu Sorin Rosca Stanescu, declarand ca este imposibil ca, in aceste conditii, sa se considere "amic, apropiat sau prieten" cu acesta.

Potrivit lui Chitic, proiectul pe care firma urma sa-l administreze "a picat", dupa ce tatal sau s-a imbolnavit, astfel ca firma nu a avut "nicio secunda de activitate".

Firma in care Chitic si Rosca Stanescu apar ca fiind asociati se numeste Art Eurocontact SRL. Potrivit datelor Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC), societatea, infiintata in 2004, se afla in dizolvare judiciara, dupa ce nu a depus niciodata vreun bilant.

[VIDEO] A mai lovit Basescu un alegator?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.