Timpul nu mai are rabdare cu Guvernul Boc, iar data de 1 septembrie se apropie iremediabil si odata cu ea si remaierea guvernamentala.

Premierul trebuie sa inceapa sa se pregateasca de remaniere a ministrilor pentru ca parlamentarii PDL fac presiuni foarte mari amenintand ca se duc la Opozitie si darama Executivul la motiunea de cenzura. La prima strigare, pe lista remaniatilor se afla ministrul transporturilor, Radu Berceanu, ministrul comunicatiilor, Gabriel Sandu, si cel al finantelor, Sebastian Vladescu.

Parlamentarii PDL, platiti sa voteze impotriva motiunii de cenzura?

Potrivit unor surse democrat-liberale este vorba despre cel putin 15 parlamentari PDL care au promis Opozitiei ca vor sustine motiunea de cenzura dupa care trec la PSD sau PNL daca nu se face o primenire a Executivului in prima parte a lunii septembrie. Daca remanierea are loc, nu se va mai depune motiune pentru ca cei de la Opozitie stiu ca nu au sanse de reusita”, ne-au mai spus sursele citate. Daca premierul nu ia nici o masura acum si o lasa pentru la iarna, va fi prea tarziu pentru ca la iarna vom avea alt Guvern. Avem multe ape de despicat prin partid si prin Guvern si din pacate timpul ne cam preseaza. Emil Boc nu va putea sa spuna ca toti ministrii si-au indeplinit indatoririle”, au mai declarat pentru “Puterea” sursele democrat-liberale. [Berceanu, pe lista neagra a lui Boc?]

Potrivit acelorasi surse, primii vizati pentru remaniere sunt ministrul finantelor, Sebastian Vladescu, ministrul transporturilor, Radu Berceanu, si cel al comunicatiilor, Gabriel Sandu. Remanierea vizeaza intreaga coalitie de guvernamant, de aceea PDL a impus UDMR sa propuna si ea un ministru pe care sa-l schimbe. Deocamdata, UDMR nu s-a pronuntat pe aceasta tema.

Nastase: Pentru alegeri anticipate corecte, PDL trebuie sa dispara


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.