Presedintele PSD, Victor Ponta, a sustinut, luni, intr-o conferinta de presa, dupa sedinta BPN, ca parlamentarii PDL care vor vota, in toamna, impotriva motiunii de cenzura pe care o va depune PSD, vor primi bani de la Guvern, el sustinand ca acest caz este unul de coruptie institutionala.

"Parlamentarii PDL care vor vota impotriva motiunii vor primi bani de la Guvernul Boc, in timp ce pensionarii, angajatii, spitalele, profesorii nu primesc bani. E un caz de coruptie institutionalizata, in care Guvernul spune ca da bani celor din Parlament care nu voteaza motiunea de cenzura", a spus Ponta.

Liderul grupului PDL, Mircea Toader, a declarat, joi, ca aproape toti deputatii democrat-liberali au depus listele cu investitiile prioritare pentru colegiile lor care ar putea fi finantate la rectificare sau din bugetul pe 2011, aratand ca unii au cerut 2 miliarde lei, altii 7 sau 10 miliarde. "Am solicitat de la toti deputatii sa spuna ce probleme de investitii au, cu scolile, dispensarele, sa incercam sa vedem ce se poate face, daca se introduc in buget, in bugetul pe 2011 sau la rectificare", a precizat, pentru MEDIAFAX, Mircea Toader.

Deputatul PDL Mihai Boldea a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, ca a primit SMS de la liderul grupului sa depuna liste cu investitiile prioritare din scolile si gradinitele din colegiul sau, pentru a fi finantate de la buget, apreciind ca gestul Guvernului e "un fel de mita" fata de parlamentarii puterii. De altfel, el a mai declarat ca, daca nu se va face o remaniere corespunzatoare a Guvernului, pe criterii de competenta, el va vota o motiune de cenzura a opozitiei, nominalizandu-i printre cei care trebuie schimbati pe Dumitru, Seitan, Blaga, Berceanu, Videanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.