Toata lumea este suparata pe masurile anuntate de presedintele Traian Basescu, pe taierile salariale, ale pensiilor si ale altor indemnizatii pentru care romanii au muncit si au luptat sa le obtina, dar parca nimeni nu e mai suparat decat actorul si liberalul Mihai Malaimare.

Pe langa criticile aduse guvernului si presedintiei pentru taierea unor drepturi ale romanilor, actorul este cel mai suparat pe “nesimtirea” cu care acestia isi ofera salariile din solidaritate pentru romani. Malaimare, ca multi altii, este stupefiat de ipocrizia de care dau dovada politicienii care ne arunca in fata indemnizatiile lor ca mare sacrificiu facut in folosul tarii. [UNPR deschide contul "Solidaritatea" pentru donatii]

Ce inseamna salariile pentru ei? Au toata averea inscrisa sau ascunsa de ochii lumii din salarii? Asta cred ei ca trebuie sa dea inapoi? Dar ce faceti, nesimtitilor, cu speranta, cu bucuria, cu dorinta de a trai, de a trai macar? Cu astea ce faceti? Sau, astea nu fac parte din “salariu” si atunci nu aveti obligatia sa le inapoiati romanilor”, scrie actorul pe blogul sau.

Udrea si Oprea fac "curat" prin ministere

Acesta este insa de parere ca romanii isi merita, mai mult sau mai putin, soarta pentru ca ei si-au ales liderii. “Alde astia au prostit lumea, care, intre noi fie vorba, este atat de usor de prostit fiind splendid de proasta, alde astia au prostit lumea, spun, cu o caldare, un pix si un kil de ulei. Nu au vorbit niciodata de speranta, de bucuria de a trai, niciodata, astea sunt cel mult beneficiul gastii lor, atat si nimic mai mult. Muriti, dracului, ca v-ati facut datoria, ati votat bine! Este frumos, este chiar splendid, est claire, domnilor!”, scrie Malaimare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.