Presedintele executiv al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, Gabriel Oprea, a deschis luni, in numele UNPR, Fondul SOLIDARITATEA", la Banca Romana pentru Dezvoltare, iar el si presedintele formatiunii, Marian Sarbu, au donat fiecare cate 8000 lei din veniturile personale.

"Presedintele executiv al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, domnul Gabriel Oprea, a deschis luni, 10 mai 2010, in numele UNPR, Fondul SOLIDARITATEA, la Banca Romana pentru Dezvoltare. Presedintele executiv Gabriel Oprea si presedintele Marian Sarbu au donat, in aceasta dimineata, Fondului SOLIDARITATEA, din veniturile personale, cate 8000 lei si vor continua sa faca lunar donatii in contul Fondului", se arata intr-un comunicat al UNPR remis NewsIn.

"In aceasta perioada de criza financiara este necesar sa fim solidari, sa fim romani pentru romani. Invitam politicienii, parlamentarii, agentii economici si pe toti cei care doresc sa contribuie, sa faca donatii in contul Fondului „SOLIDARITATEA" deschis de UNPR: RO 54BRDE 441SV06738124410", isi motiveaza progresistii initiativa.

Acestia mai informeaza ca saptamanal, sumele depuse in cont vor fi directionate catre Trezoreria Statului, toate donatiile fiind date publicitatii.

Si presedintele Basescu a declarat ca isi va dona salariul pe lunile din 2009 care au ramas intr-un fond de solidaritate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.