Senatorul Catalin Voicu a declarat ca nu mai are nicio interdictie de la DNA din data de 9 ianuarie, precizand ca nu va parasi "pamantul romanesc", iar cei care isi fac asemenea calcule "se inseala".

"Nu mai am niciun fel de restrictie. Daca am spus ca nu mai am niciuna, inseamna ca nu mai am niciuna. (...) Am foarte mare incredere in justitie iar, in ceea ce ma priveste, fiti sigur ca niciodata nu voi parasi pamantul romanesc. (...) Nu fug din Romania, iar cine isi face asemenea calcule se inseala", a afirmat senatorul, precizand ca nu mai are nicio interdictie din partea DNA din data de 9 ianuarie, relateaza NewsIn, citand Realitatea.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a primit, vineri, cererea DNA de arestare a lui Catalin Voicu, aceasta urmand sa fie judecata marti, la ora 11.00. Sedinta va fi condusa de magistratul Despina Mihai, au declarat pentru NewsIn surse judiciare.

Senatorul Catalin Voicu a fost externat, vineri dimineata, de la Spitalul Universitar, iar pana la ora 16.00 inca nu ajunsese acasa. In prezent, potrivit unor surse judiciare, senatorul nu mai are nicio interdictie impusa de DNA. Totodata, Voicu trebuie sa vina de buna voie la instanta, dupa citare, pentru judecarea cererii de arestare. In cazul in care nu se prezinta, va fi emis un mandat de aducere pe numele sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.