Senatorul Catalin Voicu a parasit spitalul Universitar dupa ce a efectuat o serie de teste pentru a verifica toleranta organismului sau la efort.

Sunt niste teste specifice, se cheama test de efort, in care urmaresti parametrii cardio-vasculari si vezi daca se intampla ceva deosebit. Este un test ca sa vezi daca omul, in conditii de efort, face ischemie cardiaca sau alte lucruri”, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului, medicul Bogdan Popescu.

1624 de lei pentru rezerva VIP

Medicul Popescu a precizat ca Voicu a achitat spitalizarea pentru rezerva VIP pe care a ocupat-o. „A platit spitalizarea numai pentru faptul ca a beneficiat de niste conditii de cazare deosebite. Deci nu se plateste actul medical si nu se platesc medicamentele. Insa a beneficiat de o rezerva VIP si a achitat factura catre spital de 1624 de lei”, a explicat medicul, citat de NewsIn.

Bogdan Popescu a precizat ca lui Voicu i s-au facut recomandari ca oricarui pacient cu boala cardio-vasculara. „Sigur, un efort fizic exagerat nu e bun, stressul exagerat nu e bun. Asta e pentru orice bolnav cu boala cardio-vasculara. Are o boala cronica, asa cum au foarte multi oameni in tara asta. Orice bolnav cu o boala cardio-vasculara cronica are, sigur, riscul sa faca la un moment dat un nou episod de exacerbare. Dar n-am cum sa prevad eu sau colegii mei”, a aratat purtatorul de cuvant al spitalului, adaugand ca, la fel ca orice pacient, senatorul va trebui sa mai faca din timp in timp analize si sa treaca pe la medic.

Bogdan Popescu nu a cedat insistentelor jurnalistilor care il intrebau de starea de spirit a pacientului, evitand orice comentariu asupra tonusului pe care il are Catalin Voicu. „Relatia dintre medic si pacient nu se bazeaza pe tonus. Deci i s-au comunicat toate lucrurile privitoare la starea dumnealui de sanatate, ce are de facut, ce trebuie sa faca. Nu pot sa comentez tonusul”, a declarat purtatorul de cuvant.

De ce s-a internat Voicu?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.