Magistratii Tribunalului Bucuresti au respins vineri cererea lui Nati Meir de punere in libertate prin inlocuirea masurii arestarii preventive, iar aceasta decizie nu mai poate fi atacata.
Nati Meir a depus la Tribunalul Bucuresti, pe 30 octombrie, o cerere de inlocuire a masurii preventive in baza articolului 139 din Codul de procedura penala, potrivit caruia masura preventiva luata in cazul unei persoane poate fi inlocuita "cand s-au schimbat temeiurile care au determinat luarea masurii". Potrivit aceleiasi prevederi, "cand nu mai exista vreun temei care sa justifice mentinerea masurii preventive, aceasta trebuie revocata din oficiu sau la cerere".

Curtea de Apel Bucuresti a respins, pe 27 octombrie, recursul lui Nati Meir impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti de arestare preventiva pentru 29 de zile sub acuzatia de inselaciune, transmite NewsIn.

Anchetatorii continua cercetarile in cazul lui Nati Meir, pentru a stabili de unde provin banii falsi, dar si pentru a-i identifica pe eventualii complici ai acestuia, se arata in referatul procurorilor trimis la instanta pentru emiterea mandatului de arestare.

Astfel, procurorii urmeaza sa audieze mai multe persoane si sa faca expertize pentru a stabili provenienta bancnotelor de 500 de euro inscriptionate cu "specimen", gasite in sediul de campanie al lui Meir.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.