Vicepresedintele PNL Crin Antonescu a declarat luni ca exista posibilitatea ca Ludovic Orban sa se retraga din cursa pentru presedintia partidului, aratandu-se favorabil infiintarii unei functii de "numarul doi" in partid.

"Exista posibilitatea ca unul dintre noi sa-si retraga candidatura, dar nu exista posibilitatea ca eu sa-mi retrag candidatura", a afirmat Antonescu, intrebat daca este posibil ca el sau Ludovic Orban sa renunte la candidatura la sefia PNL. "Infiintarea unei functii de prim-vicepresedinte, de exemplu, consacrarea unui numar doi oficial in partid, e binevenita", a precizat liderul PNL, relateaza NewsIn.

"Nu dau sfaturi. Eu nu mi-am anuntat imediat candidatura. Mi-am anuntat candidatura dupa examinarea nu doar a sanselor, ci a sustinerii pentru un anumit proiect. In momentul in care am facut acest lucru, nu exista nicio posibilitate sa-mi retrag candidatura. Am participat la multe batalii politice, pe unele le-am castigat, pe unele le-am pierdut, dar din niciuna nu tin minte sa ma fi retras", a comentat vicepresedintele PNL. "Tot ce sper este sa mai gasesc vreun contracandidat, pana la sfarsit", a adaugat el.

"Fara indoiala ca daca va candida la o functie in conducerea PNL, Orban va avea votul meu", a raspuns Antonescu, referitor la posibilitatea de a-l sustine pe colegul sau, Ludovic Orban, daca va candida, la Congresul Extraordinar din 20-21 martie, pentru un alt post decat cel de presedinte al PNL.

"Presupun ca asa cum a declarat in repetate randuri, daca nu va fi in cursa, Orban ma va sprijini, dar nu este un lucru esential in acest Congres", a mai afirmat el.

Vicepresedintii Crin Antonescu si Ludovic Orban au anuntat, saptamana trecuta, ca vor candida pentru sefia PNL impotriva actualului presedinte, Calin Popescu Tariceanu.


Tandemul anti-Tariceanu

Antonescu: Nu candidez in tandem, Orban e probabil sustinut pentru alta functie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.