Juniorul liderului PD-L Cezar Preda a fost dus ieri la politie dupa ce a lovit cu pumnul un politist din Buzau.
Fiul presedintelui PD-L Buzau, Cezar Preda, a fost implicat, duminica dimineata, in jurul orei 3.00, intr-un conflict cu un taximetrist din oras, dupa care, conform Politiei, a avut un comportament inadecvat fata de patrula de politisti mobilizata in zona.

Potrivit Biroului de presa al IPJ Buzau, ieri-dimineata, un tanar de 22 de ani a fost implicat initial intr-un scandal cu un taximetrist, dupa care a avut un comportament inadecvat fata de politistii de la Ordine Publica, ajunsi in zona, tanarul fiind transportat la politie pentru audieri. Potrivit unor surse din IPJ Buzau citate de MEDIAFAX, protagonistul scandalului este fiul vicepresedintelui PD-L Cezar Preda.

Martorii evenimentului sustin ca tanarul a refuzat sa se legitimeze si ca a avut un comportament inadecvat fata de unul dintre politisti, pe care l-ar fi lovit cu pumnul. Aceiasi martori sustin ca pentru calmarea spiritelor a fost nevoie de interventia Detasamentului Politiei de Interventie Rapida. In cele din urma, fiul liderului PD-L a fost transportat la politie, audierile in acest caz nefiind inca finalizate.

Cezar Preda a declarat ca fiul sau i-a adus la cunostinta conflictul purtat cu taximetristul in momentul in care a iesit de la o discoteca din orasul Buzau, insa nu stie ca tanarul ar fi agresat si un politist, asa cum sustin martorii incidentului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.