LifeStar8 Decembrie 2011

Lectura de un minut

Creative Workshop au pregatit o sumedenie de surprize pentru voi in luna Decembrie.

Adriana Marinica si Raluca Gheorghe, pe care le cunoasteti de la Atelierul de Creatie, care a avut loc pe 3 decembrie, v-au pregatit si alte evenimente in luna cadourilor.

10 Decembrie - intre orele 10:30 - 12:30 va avea loc "Happy Hours for Kids - Face Painting & Origami" in Ceainaria Land of Tea din AFI Palace Cotroceni. In cadrul acestui eveniment, fetele vor picta copiii pe fetisoare si vor face modele haioase de origami cu ei.

11 Decembrie
- intre orele 10:30 - 12:30 va avea loc "Schimb de carte si revista" in Ceainaria Land of Tea din AFI Palace Cotroceni. Vino cu o carte si/sau o revista (sau mai multe!) si pleaca cu altele! Haideti sa invatam sa oferim ca sa putem primi!

17 Decembrie - intre orele 10:30 - 12:30 va avea loc "Decoratiuni de Craciun creative din hartie colorata!" in Ceainaria Land of Tea din AFI Palace Cotroceni. Aici te vei simti ca la ora de "Atelier" sau "Lucru manual" de la scoala! Vei decupa, indoi, impleti si lipi hartie colorata si vei realiza minunate decoratiuni pentru Craciun!

Pentru a participa la oricare dintre evenimentele de mai sus trebuie sa le dai de stire la workshop.creativ@gmail.com pentru ca locurile sunt limitate. Inscrierea este gratuita la toate.

Citeste si:
10+ idei geniale care arata ca aproape orice poate fi reutilizat
Mizeaza intotdeauna pe...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.