Duminica seara de la 19.00 la MNAC (Muzeul National de Arta Contemporana din cadrul Palatului Parlamentului), filmul si teatrul vor compune evenimentul unic "Adevar sau Provocare".

De data aceasta, scurtmetrajele impart scena cu actori in carne si oase: Ilinca Goia, Cristi Iacob, Vitalie Bichir si altii vor crea un show neconventional, in premiera in Romania.

  • 12 povesti scurte, in film sau teatru, va vor produce trei ore de intrebari, hohote de ras si uneori concluzii amare despre ce inseamna cuplul azi. Sigur ati trecut macar prin una dintre dilemele personajelor din filme sau din teatru. Ce ati ales, ratiunea sau inima?

Biletele se pun in vanzare inainte de eveniment, duminica, 23 octombrie, de la 18.00, la MNAC. Pretul unui bilet este 30 RON, iar cu reducere pentru studenti este 25 RON. Detalii despre program, bilete si harta de acces gasiti pe www.shortsup.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.