Miercuri, 14 septembrie, Yanni va concerta pentru prima data in Romania, la Zone Arena incepand cu ora 20:00, moment ce va marca si debutul turneului european Truth of Touch.

Pregatirile pentru acest concert au intrat in linie dreapta. Artistii sustin repetitii zilnice in conditii de maxima securitate, iar organizatorii doresc a le comunica tuturor celor ce vor fi prezenti urmatoarele aspecte legate de accesul in arena.

Astfel, pentru a ocuparea locurilor in timp util, toti participantii la eveniment sunt rugati sa vina la intrarea Zone Arena, din strada str. Barbu Vacarescu nr. 313-321, incepand cu ora 18:00, concertul urmand a incepe la ora 20:10.

De asemenea, toti spectatorii sunt rugati sa incerce pe cat posibil sa se deplaseze cu mijloacele de transport in comun, sau in cazul in care vor veni cu autoturismul personal sa nu parcheze in apropierea locatiei pentru a nu crea blocaje in traficul rutier.

In situatia in care conditiile meteorologice vor fi nefavorabile, organizatorii vor asigura pelerine de ploaie tuturor celor prezenti. Prin urmare, este interzis accesul in arena cu umbrele.

  • Concertul Yanni – “Truth of touch” se anunta a fi o reala demonstratie de pasiune si talent innascut pentru muzica, dar si o explozie de energie pozitiva transmisa celor prezenti.

Melodii celebre precum “ Rainmaker”, “Storm” sau “For all seasons” sunt doar cateva dintre momentele unice promise de artist.

Biletele pot fi achizitionate la preturi variate, in functie de categoria de loc din reteaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, sau din magazinele Music Box ( Str. Matei Basarab, nr 16 - langa OMV Calea Calarasilor si - Soseaua Pipera nr. 2. In ziua evenimentului biletele vor putea fi achizitionate de la casa de bilete a locatiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.