Festivalul Summer Well din 13 si 14 august ne aduce cele mai bune trupe din lume care vor concerta live, dar si o mini-vacanta plina de distractie.

Printre cei care vor asigura muzica se numara Interpol, Plan B, Noisettes, The Raveonettes, The Wombats, Mystery Jets, Graffiti6, Chapel Club, Alex Clare si Chew Lips.

In pavilionul central, Orange va oferi participantilor o experienta: spaniolii de la blablabLAB aduc pentru prima data in Romania programul “Be Your Own Souvenir”. Pentru cei care iubesc in aceeasi masura muzica si berea, Beck’s va amenaja doua zone speciale. Terasa Beck’s cu deschidere catre lacul interior si Beraria Beck’s.

Petrecaretii sunt invitati de Fratelli la Sunset Café si la Club Control, varianta in aer liber, sa se bucure de privelistea spectaculoasa a lacului Buftea la apus.

La Summer Well filmele sunt la ele acasa. In zona de cinema va fi prezentate in premiera si in exclusivitate pentru Romania cea mai spectaculoasa serie de documentare despre istoria rockului. Seria Seven Ages of Rock, produsa de BBC, va rula in sala de cinema pe parcursul celor doua zile de festival.

Si tot pentru prima data in Romania, o parte dintre cei care vor veni la Summer Well vor avea sansa de a incerca experienta plina de adrenalina a unui “wind tunnel”.

RATB va pune la dispozitia participantilor o linie speciala care va lega Piata Victoriei (statia din fata Muzeului Taranului Roman) de Domeniul Stirbey din Buftea (tur - retur) pe toata durata festivalului, intre orele 13:30 - 00:30, la interval de aproximativ 20 minute.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.