Doua dintre starurile apreciate la editia de anul trecut a Festivalului "Peninsula" de la Targu Mures, Dub FX - cel mai faimos muzician de strada al lumii - si trupa NOHA se vor afla si in acest an la Tuborg Green Fest Peninsula

Dupa succesul de anul trecut si streetperformance-ul din centrul Targu Muresului care a atras sute de fani, australianul Dub FX, cel mai faimos muzician de strada al lumii, va fi din nou prezent la festival, in ultima zi a acestuia, respectiv 28 august.

In data de 26 august, tot la Kiss Terrace, va reveni si o alta trupa favorita a peninsularilor, care anul trecut a sustinut unul din cele mai atractive si apreciate concerte ale editiei, cu ritmuri de flamenco, breakbeat si drum and bass - NOHA.

Totodata, la editia din acest an a festivalului va veni, in 26 august, trio-ul de rock canadian Danko Jones, care a cantat anul trecut in Romania inainte de recitalul Guns`n Roses.

De asemenea, din Ungaria vor mai sosi la festival cei de la Intim Torma Illegal, din Romania vine Gojira, la Kiss Terrace, in data de 25 august pentru a face warm-up-ul si after party-ul la concertul Foreign Beggars, iar de incalzirea pentru Chase&Status, in data de 27 august, se va ocupa Goranga&Missile din Miecurea Ciuc.


Pana acum, au confirmat prezenta la Tuborg Green Fest Peninsula Guano Apes, Tankcsapda, Foreign Beggars, K's Choice, Zdob si Zdub, Palotai vs. DJ Vasile, Parno Graszt, R.O.A., Magashegyi Underground, Urma, Stereo Palma, Recycle Bin, Katapult, Kid Chriss (25 august), Kasabian, Danko Jones, Markus Schulz, Andy C, N.O.H.A., Sunnery James & Ryan Marciano, Belga, Intim Torna Illegal, Tunderground, Grimus, Reality Engine, Les Elephants Bizarres, The MOOoD, Fading Circles (26 august), Iggy & the Stooges, Chase & Status and MC Rage, Nick Warren, Subscribe, Suie Paparude, Moby Dick, Anima Sound System, Vad Fruttik, Alvin es a mokusok, Luna Amara, Horace Dan D, Goranga&Missile, AIM (27 august), Within Temptation, Hammerfall, Gentleman and the Evolution, Dub FX, Tiga, Borgore, Pokolgep, Ganxsta Zolee es a Kartel, Compact, Vunk, Guess Who, Mihai Popoviciu si Toulouse Lautrec (28 august). Unii dintre acestia au mai fost prezenti pe scena festivalului, la editiile precedente.
Citeste si:
Noi confirmari pentru festivalul Peninsula
Noi confirmari pentru...

  • Tuborg Green Fest Peninsula are loc, intre 25 si 28 august, la Targu Mures, in vecinatatea Complexului de Agrement Weekend, pe malul Muresului.

Biletele pentru Tuborg Green FestPeninsula au fost puse in vanzare in reteaua Eventim si pe www.eventim.ro. Pretul unui abonament achizitionat pana in 24 august este de 199 de lei, iar la fata locului - 240 de lei. Un bilet de o zi costa 80 de lei, daca e achizitionat pana in 24 august, iar la fata locului el are valoare de 100 de lei.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.