Artistul american Prince va canta, pe 9 august, in "Ziua Zero" a Festivalului Sziget, care se va desfasura la Budapesta, in perioada 10 - 15 august.

Detinator a sapte premii Grammy, Prince a fost confirmat pe ultima suta de metri ca participant la festival, anunta MEDIAFAX.

  • Prince este considerat unul dintre cei mai buni interpreti live din toate timpurile.

Imensul sau catalog muzical cuprinde o serie de piese cunoscute in lumea intreaga, precum "Purple Rain", "Diamonds And Pearls" si "1999". Prince, care este prezent in industria muzicii din 1976, a vandut, in cei peste 30 de ani de cariera, 100 de milioane de discuri.

Prince - Purple Rain


Vezi mai multe video din muzica

  • Totodata, anul acesta, Pulp va veni la Budapesta dupa o lunga perioada de pauza. De altfel, membrii formatiei au anuntat ca in 2011 vor canta la doar cateva festivaluri mari, printre care se numara si Sziget.

Muzicienilor de la Pulp li se alatura trupa Smash Mouth.

Cea mai noua scena de la Sziget este Europe Stage, pe care vor urca trupe foarte faimoase in tara lor, dar necunoscute in lume.

  • Ziua dedicata world music aduce trupe precum Gotan Project, Goran Bregovic, Gogol Bordello si Wedding and Funeral Orchestra.

Alte trupe care vor canta la Sziget sunt Chemical Brothers, rockerii de la Judas Priest, dar si Skunk Anansie - ultimele doua formatii participand, la inceputul lui iulie, si la doua festivaluri romanesti, B'estfest si Rock the City.

  • Biletele la festivalul Sziget au acelasi pret ca si cele de anul trecut. Astfel, fanii pot cumpara abonamente (care includ si camping) la pretul de 200 de euro sau abonamente fara camping, la 170 de euro.

Festivalul Sziget este unul dintre cele mai importante evenimente de gen, care aduce artistii momentului pe o insula din Budapesta, pentru aproape o saptamana dedicata muzicii. Festivalul strange, anual, in jur de 350.000 de spectatori.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.