Sambata, 2 iulie 2011, WeDance muta peisajul natural in centrul Capitalei si spera la o noapte furtunoasa sub un cer senin la Romexpo, aducand in fata publicului noua artisti internationali, impartiti pe doua scene. PARTICIPA SI TU LA CONCURS si castiga 2 invitatii duble!
Sambata, 2 iulie 2011, WeDance muta peisajul natural in centrul Capitalei si spera la o noapte furtunoasa sub un cer senin la Romexpo, aducand in fata publicului noua artisti internationali, impartiti pe doua scene. Printre artistii invitati se numara Bill Patrick, Mirko Loko, Cesar Merveille sau Move-D.

Povestea WeDance In Fan a inceput in urma cu doi ani, cand petrecaretii s-au adunat de la cel mai mic pana la cel mai mare, la serele Militari intr-un cadru rupt din povesti, pana cand au devenit o multime agitata si cu pofta de dans, in timp ce beat-urile celor mai avangardisti artisti contemporani de pe plan local rasunau de la apus pana mult dupa rasaritul soarelui si nu numai.

Atunci WeDance IN FAN a reusit sa stranga oameni de la cel mai mic pana la cel mai mare, care au devenit o multime tare agitata care a dansat pe beat-urile celor mai cunoscuti artisti autohtoni de la apus pana la rasarit si nu numai.


Si cum titlul evenimentului ne sugereaza, puplicul a mai avut parte si de mult fan prin care se intrevedeau salbe, tocuri felurite, bomboane si acadele, dar si un tractor care se incadra armonios in cadrul peisajului.

Anul acesta, WeDance propune sa repete scenariul, ba chiar mai bine, totul urmand a se desfasura de aceasta data in centrul capitalei, respectiv la Romexpo in parcare, unde organizatorii pregatesc doua scene la pupitrul carora vor mixa 9 artisti internationali, un line-up gandit cu atentie si bine adaptat. Totul se va intampla intr-o singura noapte, un adevarat spectacol muzical electronic, in incercarea de a muta peisajul natural in centrul orasului.

Noptile deosebite se masoara in amintiri placute, amintiri care inca ii mai „bantuie” pe cei care au dansat la prima editie, cei care de dimineata aplaudau si rosteau clasicul „bis”. Asadar organizatorii spera ca pe 2 iulie sa aveti parte de o noapte „furtunoasa” sub un cer senin, alaturi de:

  • SCENA I: Mirko Loko, Cesar Merveille, Andrey Pushkarev, Federico Molinari, Christian Burkhard - live, Priku
  • SCENA II: Bill Patrick, Cezar, Move-D - live, Jus-Ed, DJ Qu si G76.
Evenimentul este programat sa inceapa la orele 23:00, iar accesul interzis persoanelor care nu au implinit varsta de 18 ani. Pret intrare 30 ron pana in ora 00:00 / 50 ron dupa ora 00:00.

Citeste si:
Summer in the City va reprezenta o ocazie extraordinară pentru...
Summer in the City va...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.