Guano Apes se numara printre trupele care vor canta la Tuborg Green Fest Peninsula, care are loc in perioada 25 - 28 august, la Targu Mures .

Legendara trupa se intoarce in Romania si sustine primul concert in Ardeal, dupa ce, la editia din 2009 a Tuborg Green Fest, reusea sa incante publicul bucurestean din Parcul Izvor cu hituri precum "Open Your Eyes" si "Lords of the Boards".

Cu sase albume la activ, discuri de aur si de platina, Guano Apes este una dintre cele mai reprezentative trupe rock din Europa.

La Tuborg Green Fest Peninsula 2011, tot din categoria muzicii rock, concertul clujenilor de la Grimus promite sa fie unul din momentele de atractie, mai ales ca el va include si piese de pe cel mai recent album, "Egretta", care va fi lansat in Romania abia in luna octombrie.

  • Insa nu doar rock-ul este bine reprezentat la Tuborg Green Fest Peninsula anul acesta, ci si muzica electronica.

Alaturi de nume grele precum Nick Warren (house) si Borgore (dubstep), cele mai lungi petreceri ale verii vor mai beneficia de expertiza celor de la Reality Engine, Stereo Palma, Suie Paparude si ultima combinatie de supertalente "made in Romania" R.O.A. (Rise of Artificial).

  • Tuborg Green Fest Peninsula are loc intre 25 si 28 august, la Targu Mures, in vecinatatea Complexului de Agrement Weekend, pe malul Muresului.

Biletele pentru Tuborg Green Fest Peninsula au fost puse in vanzare in reteaua Eventim si pe www.eventim.ro. Pretul unui abonament achizitionat pana pe 24 august este de 199 de lei, iar la fata locului - 240 de lei.

Un bilet de o zi costa 80 de lei, daca este achizitionat pana pe 24 august, iar la fata locului el are valoare de 100 de lei.

Pana pe 15 iulie, fanii Tuborg Green Fest Peninsula pot beneficia de Early Bird Promotion
, platind pentru patru zile de festival 179 de lei.

Elevii care anul acesta participa la examenul de bacalaureat - si pot dovedi acest lucru cu actul de identitate si carnetul de elev - vor putea cumpara abonamentul Tuborg Green Fest Peninsula cu o reducere de 33%, adica la doar 159 de lei, in perioada 15 iunie - 15 iulie.

Posesorii de Studcard pot obtine, pana pe 19 august, abonamentul Tuborg Green Fest Peninsula la pretul de 169 de lei,
beneficiind de o reducere de 30%.

Citeste si:
[VIDEO] Festivalul Peninsula 2011: Care sunt primele trupe confirmate?
VIDEO  Festivalul Peninsula...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.