In perioada 25 iunie, biletele la "Alternative Summer Day sunt mai ieftine.

Chiar daca perioada in care pretul era unul promotional (70 lei), s-a terminat, „Promotia Saptamanii” de la Biletoo.ro scade din nou pretul, apropiindu-l de cel initial!

De la 1 iunie, pretul unul bilet s-a majorat la 90 de lei, insa cu aceasta reducere, cumparatorul plateste doar 76.5 lei!

Aceasta promotie este valabila doar in perioada 2–5 iunie (de joi pana duminica) si este disponibila doar la magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s) si online pe www.biletoo.ro! In cazul in care comanda se face online, de pe www.biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier!

  • Deftones a inclus in turneul lor european si Romania si va concerta pe 13 august la Arenele Romane din Bucuresti!

Concertul va avea loc in cadrul manifestarilor Alternative Summer Day. Setlistul concertului de la Bucuresti va contine atat piese mai vechi, de pe albumele Around The Fur, Adrenaline, White Pony dar si piese de pe noul album - Diamond Eyes!

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.