Trooper revine in capitala, peste aproximativ 2 saptamani, pentru un alt concert, de data aceasta un concert old-school heavy metal. Concertul va avea loc pe 27 mai, la Music Hall, incepand cu ora 22.00.

Ultimul concert pe care acestia l-au avut in Bucuresti a fost pe data de 6 mai, la Club Wings. Concertul a fost unul memorabil si a marcat revenirea pe scena a artistilor, dupa o pauza de cateva luni, generata de operatia pe coloana pe care a suferit-o chitaristul trupei – Aurelian Dinca – „Balaurul”. Setlistul a fost unul ales cu atentie, special pregatit pentru un concert 100% unplugged, mai ales ca s-a intamplat la 6 ani dupa ultimul lor concert de acest gen.

Dupa cum s-a anuntat si anterior, in seara concertului s-au extras seriile biletelor castigatoare pentru cele 2 chitare semnate de „Balaurul” si pentru cele 10 bilete la concertul Scorpions din 9 iunie, concert ce va fi deschis de catre Trooper.

Surpriza serii a fost reprezentata de urcarea pe scena a altor nume mari ale rockului romanesc, prieteni buni ai celor de la Trooper: Dan Iliescu de la Timpuri Noi, Sorin „Pepino” Vasile de la Parlament, Aura Pohoata de la Stilborn, Alin Achim (ex Cargo) actualmente Desant si Alex Anca (solistul Desant). De surprize placute au avut parte si fanii mai vechi ai trupei: baietii de la Trooper au cantat piese ce nu au mai vazut lumina scenei de mult timp: „Zorii unei zile noi“, „Pentru tot ce a fost“, „Cat am așteptat“ si „Desant“.

Publicul s-a putut bucura de renumitele piese marca Trooper: „Amintiri”, „Tari ca muntii”, majoritatea versurilor fiind cantate in intregime de catre fani. Intrucat seara a fost una memorabila, trebuia sa fie si incheiata intr-un fel memorabil: publicul extaziat a cerut 2 bis-uri iar baietii au respectat dorinta fanilor, cantand „I want to break free“ si „Highway to Hell“.

Baietii de la Trooper le pregatesc fanilor o multime de surprize: lucreaza la un nou album (care va fi lansat spre sfarsitul anului), iar in decembrie vor sa re-editeze concertul de acum un an si jumatate, in care au pus in scena o opera rock, cu actori, orchestra si decoruri. Acesta va avea loc in cinstea lui Vlad Tepes, domnitorul Tarii Romaniesti din secolul XV, care a murit in luna decembrie.

Cea mai apropiata surpriza de care vor avea parte fanii Trooper este pe data de 27 mai, aceasta fiind data urmatorului concert pe care acestia il vor sustine la Bucuresti, la Music Hall! Nu au uitat nici de fanii din tara, Trooper urmand sa fie prezenti si la Brasov, pe 14 mai, la Club RockStadt.

Citeste si:
Solistul formatiei Trooper, dupa tragedia din Caracal: Vreau sa vad...
Solistul formatiei Trooper,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.