Alice Cooper se intoarce in Romania cu un nou concert, care face parte din turneul "No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns!" si care va avea loc pe 14 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, informeaza organizatorii, Events.

Fara Alice Cooper, probabil n-ar fi existat niciodata KISS, Marilyn Manson, Nine Inch Nails, Motley Crue, Slipknot sau Rob Zombie, poate nici chiar David Bowie sau cel putin nici Ziggy Stardust, spun organizatorii concertului.

O legenda a hard rockului, veteranul care a inventat literalmente conceptul de "rock teatral" , se intoarce la ce stie sa faca el mai bine, cu turneul "No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns!".

Show-ul din 2011, incarcat de artificii demne de filmele horror, ca mai toate aparitiile live marca Alice Cooper, include clasica ghilotina si sarpele boa incolacit in jurul gatului. Setlist-ul va trece prin hiturile care l-au facut faimos pe veteranul Cooper, la care se adauga si piese mai noi, transmite MEDIAFAX.

  • De la primul sau album solo, din 1975, "Welcome to My Nightmare", pana la albume precum "The Last Temptation", din 1994, si "Brutal Planet", din 2000, albumele-concept au fost specialitatea lui Alice. Ultimul sau album de studio, "Along Came a Spider" (2008), este istoria unui ucigas in serie - o panza de intrigi, infasurata in jurul unui hard-rock de calibru greu. Coprodus de Alice impreuna cu echipa Dany Saber (Black Grape, Rolling Stones, Ozzy Osbourne, David Bowie) si Greg Hampton (Bootsy Collins, Buckethead), albumul include piese precum "I Know Where You Live" si "Vengeance Is Mine", ce evoca imnuri clasice din portofoliul lui Cooper - "Is it My Body" si "Under My Wheels".

Trupa Alice Cooper a fost inclusa in martie in Rock And Roll Hall Of Fame, ocazie cu care solistul a declarat: a fi alaturi de The Beatles, The Rolling Stones, The Beach Boys "este un sentiment incredibil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.