Admiratorii lui Enrico Macias au zilele acestea parte de o surpriza: biletele la concertul "ambasadorului pacii" costa mai putin.
Cei ce nu au achizitionat inca bilete la concertul din data de 30 aprilie, mai au timp sa o faca, ba chiar sa beneficieze de „Promotia Saptamanii” de la Biletoo.ro. Biletele din categoria de pret 250 lei costa mai putin cu 40 de procente.
  • Astfel, oricine cumpara un bilet intr-unul dintre sectoarele D, E, H sau I ale Salii Palatului, va plati mai putin cu 40%, adica 150 lei in loc de 250 lei!

Aceasta promotie este valabila in perioada 25 - 30 aprilie.
Biletele se pot gasesc in toata reteaua Biletoo.ro, respectiv la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), la Sala Palatului, in Librariile Adevarul si Eminescu, in Magazinele Flanco, Muzica si Victoria – Midola Music, la statia de metrou Unirii 1, la Palatul Copiilor si online.

  • Preturile biletelor sunt urmatoarele:
- 90 lei
- 150 lei
- 200 lei
- 250 lei (pret intreg) - cu reducerea de 40%, cumparatorul plateste doar 150 lei (pret valabil pentru sectoarele D, E, H si I).
- 300 lei

Enrico Macias vine in Romania pentru primul lui concert la Sala Palatului, in data de 30 aprilie. Concertul va incepe la orele 20.00 si va fi unul special deoarece marcheaza debutul Festivalului Muzicii Franceze.

In martie Enrico a lansat un nou album numit „Voyage d'une melodie”. Acesta contine melodii in mai multe limbi, cu tonalitati orientale, fiind conceput ca o calatorie muzicala prin mai multe culturi.

La concert, admiratorii vor putea asculta atat melodii de pe acest nou album cat si piese mai vechi, deja foarte cunoscute in lumea intreaga, precum „La femme de mon amie", „Le filles de mon pay", „Le Mendiant de l'amour" si „Zingarella".

Enrico Macias, cu numele de botez Gaston Ghrenassia, s-a nascut in 1938 la Constantine, un oras din Algeria Franceza, intr-o familie de evrei. A fost discipol al lui Raymond Leyris, maestru al muzicii arabo-andaluze. In 1961, tanarul Macias emigreaza la Paris, din cauza urmarilor razboiul de independenta al Algeriei.

Citeste si:
Lara Fabian, data in judecata de organizatorii concertului de la Bucur
Lara Fabian, data in judecata...

Primul sau album „Adieu mon pays", din 1962, este foarte bine primit de public, iar melodia „J'ai quitte mon pays" devine imnul exilatilor din toata lumea. Acest prim album ii deschide artistului drumul catre o cariera internationala cu turnee in toata lumea.

  • Cantaret al pacii si al prieteniei intre popoare, Enrico Macias este numit in 1997, „Ambasador al Pacii" de catre Kofi Annan, fostul Secretar General ONU. Cunoscut pentru sarmul, carisma, sensibilitatea si capacitatea lui de a se apropia de oameni, Macias a fost foarte bine primit de-a lungul carierei pe cele mai mari scene ale lumii din Statele Unite, Canada, Japonia, Egipt, Israel si Rusia, cucerind cu muzica lui fiecare continent.

Concertul Enrico Macias este organizat de Rev Production & Entertainment si va avea loc pe 30 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti, de la ora 20.00.
Citeste si:
Mai multe autoturisme parcate ilegal au fost ridicate de politie,...
Mai multe autoturisme parcate...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.