Butterflies in My Stomach va concerta in premiera la The Ark in cadrul evenimentelor “Live in The Lounge” vineri, 29 aprilie, de la ora 21:00. Cu un stil muzical emancipat si cosmopolit, trupa va oferi o experienta unica intr-o atmosfera lounge, marca The Ark.

Butterflies in My Stomach este una dintre cele mai cunoscute tinere trupe de nu-jazz, funk si acid jazz din Romania. Formatia prezentata de BBC Romania drept una dintre putinele trupe care promoveaza acid-jazz-ul la noi, a fost selectata printre cele mai bune trei trupe noi din lume, la sectiunea Electronic, in urma unui concurs initiat de Sony si publicatia Billboard in anul 2006.

Formata din 6 artisti talentati, Butterflies in My Stomach a avut numeroase concerte in tara dar si aparitii la cateva dintre cele mai cunoscute festivaluri autohtone: Stuffstock, Fan Fest, Peninsula si NewJazz.

Saptamana aceasta, The Ark va oferi sansa unei auditii live ale pieselor de pe primul album – “Magic Store” - ,,o premiera discografica romaneasca a unui stil muzical complex si elevat ... o poveste comuna tuturor celor care au trait, macar o data sau macar pentru cateva ore, emotia indragostirii, a pierderii de sine, a haosului fericit.”


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.