Concerte rock, reggae, hip-hop si petreceri pe plaja pana dimineata, in weekendul de 1 Mai, in cadrul evenimentului "1 Mai Mare". Vezi trupele prezente si programul complet.

  • Concerte si petreceri pe plaja pana dimineata

"1 Mai Mare" ii aduce pe aceeasi scena, vineri, 29 aprilie, si sambata, 30 aprilie, pe Celelalte Cuvinte (hard rock), Sarmalele Reci (altrenative rock), Niste Baieti (romanian punk rock covers), Les Elephantes Bizzares (electro-pop-rock), East Roots (reggae), White Walls (progressive-metal), Butch & Brigada Hades (hip-hop), Perfect Zero For Infinity (emo post hardcore) si Blue Pulse (rhythm & blues).

Evenimentul va debuta vineri, la ora 20:30, cu recitalul trupei White Walls, urmat de la ora 22:00 de concertul Sarmalele Reci, si va continua cu o petrecere intr-un cort imens, pe plaja, unde se va asculta "muzica de Vama", potrivit MEDIAFAX.

Sambata, evenimentul va fi deschis la amiaza, iar pana la ora 17:00, vor avea loc competitii sportive de fotbal si volei pe plaja, cu trageri la poarta, trageri de funie, probe cu obstacole, sau concursuri spontane, cu premii. Mai mult, toata dupa-amiaza, un DJ va mixa pe plaja piese populare in cluburile din Vama Veche.

Vor fi amenajate mai multe zone pentru activitati specifice sezonului de vara: un workshop de juggling, sezlonguri pentru citit si relaxare, cu o carte buna in mana, de la biblioteca de pe plaja. De la ora 17:00, programul evenimentului va fi completat de recitalurile trupelor: Blue Pulse, East Roots, Perfect Zero For Infinity, Perfect Zero For Infinity, Niste Baieti si Les Elephants Bizzares.

Seara de sambata se va incheia cu un concert sustinut, de la ora 00:15, de Celelalte Cuvinte, petrecerea continuand pana dimineata in cortul de pe plaja.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.