Concertul Scorpions din 9 iunie de la Zone Arena va incepe cu un show de exceptie, sustinut de Christian Becker & Avenue, nume cunoscute iubitorilor de muzica live.

Daca concertul propriu-zis va fi sustinut de una dintre cele mai bune trupe de rock din lume, era nevoie si de niste super-artisti din Romania care sa cante in deschidere! Asadar, Christian Becker & Avenue vor incalzi publicul pentru show-ul de neuitat al celor de la Scorpions!

Aceasta insa nu este singura surpriza ce a fost pregatita pentru public...Trooper fiind cealalta trupa invitata sa cante in deschiderea mega-concertului Scorpions de la Zone Arena!

Avenue este un proiect nou, infiintat de trei instrumentisti de exceptie, din fosta trupa Asha: Stefan Orfescu (chitara), Marius Mirea (bas) si Ionut Serbana (tobe). Acestora li s-au alaturat alte nume cunoscute ale muzicii romanesti: Cristi Nistor (voce), Andrei Vasilache (clape), Oana Puscatu (backing).

Christian Becker a avut o colaborare indelungata cu acesti artisti. Christian impreuna cu o parte din colegii de trupa au concertat in 2006 in Berliner Reichstag. A fost un eveniment istoric unic! Concertul a fost dedicat d-nei Susane Kastner - vicepresedinta senatului german. De curand, trupa s-a ’’reinventat’’ in formula de mai sus si sunt gata sa accepte orice provocare!

Cei ce doresc sa-i vada live pe Scorpions, Christian Becker & Avenue si Trooper pot gasi bilete la Magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul, magazinele Flanco, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si online pe BILETOO.RO!

  • Preturile biletelor sunt urmatoarele:

- 128 lei – Gazon B
- 190 lei – Gazon A
- 265 lei – Golden Circle
- 350 lei – Tribuna

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.