Incepand de astazi, cei care doresc sa traiasca live experienta petrecerilor neconventionale din trenurile Beck`sperience din aprilie, mai au la dispozitie o saptamana pentru a se inscrie la tragerea la sorti pentru invitatii.

Pe 6 aprilie se incheie inscrierile la trenurile Beck’sperience Bucuresti, 30 martie 2011 –

Codurile unice de pe produsele Beck’s impreuna cu datele personale trebuie inscrise pe site-ul www.becks.ro pana pe 6 aprilie, la miezul noptii, cand „urnele” se vor inchide oficial iar algoritmul electronic de tragere la sorti ii va desemna pe cei care vor primi o invitatie de doua persoane in trenurile Beck’sperience 2011 din Bucuresti, Timisoara sau Sibiu.

O garnitura de tren compusa din 11 vagoane se transforma in acest an intr-un inedit club pe sine care-i va purta pe petrecareti, timp de cinci ore, in ritmurile live ale trupelor Suie Paparude si Grimus, combinate cu seturile semnate DJ Gojira, DJ Leo, Dj Bully si DJ Limun.

  • Trenul Beck’sperience 2011 isi va prelua calatorii de pe peronul Garii de Nord din Bucuresti - pe 9 aprilie, la ora 22.30, purtand petrecerea pe ruta Bucuresti-Campina si retur, de pe peronul garii din Timisoara - pe 15 aprilie, la ora 22,30, pe ruta Timisoara-Radna si retur - si de pe cel din gara Sibiu - pe 16 aprilie, la ora 22.30, pe ruta Sibiu-Sighisoara si retur.

O echipa de 56 de persoane va transforma in 24 de ore, cu peste patru tone de echipamente, un tren de 11 vagoane intr-un spatiu neconventional de petrecere format din doua zone cu scene pentru muzica live, patru vagoane restaurant, trei zone de lounge si doua cafe baruri – pentru a le asigura participantilor o intalnire de neuitat cu spiritul neconventional al marcii Beck’s.

Beck’sperience Train a spus NU conventionalului


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.