The Mission implineste 10 ani de activitate anul acesta, asa ca fiecare eveniment va fi unul aniversar, celebrat cu prezenta unor DJ de top in Romania. Afla care sunt acestia!
Prima data vom sarbatori 10 ani de The Mission cu o petrecere care il are invitat pe unul dintre cei mai iubiti DJ de trance din lume, Paul Van Dyk, aflat in turneul Volume World Tour 2010.

Artistul, premiat ani la rand pe plan mondial cu titluri de Best Producer si Best DJ la Trance Awards si aflat mereu in fruntea clasamentelor DJMag Top 100, va mixa in seara de sambata, 6 martie, la Arenele Romane, intr-un cort incalzit. In deschidere vor mixa DJii locali Snatt si Vix. [Cei mai buni Dj din lume in anul 2010]

Pretul unui bilet este de 35 ron in avans sau 50 ron la intrare in seara evenimentului. Bilete in avans se pot achizitiona incepand de astazi prin comanda online la www.bilete.ro (pe plan international), sau direct de la Studio Martin, Bucuresti.


Paul van Dyk - Let Go
Încărcat de Paul-Van-Dyk. - Explore more music videos.

  • Cei mai tari DJ vin in Romania

De asemenea, si DJ Tiesto se intoarce in Bucuresti, in cadrul unui show The Mission, care va avea loc la Arenele Romane, pe 18 iunie, de la ora 22.00.

Pretul biletelor este de 50 lei (in avans, prin comanda online, la www.bilete.ro ) sau 70 de lei (in seara evenimentului, la intrare). Biletele VIP costa 100 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.