Editia a noua a Stufstock Rockarte aduce din nou in Vama Veche, vara aceasta, o saptamana de rock, film, teatru si fotografie, in perioada 21 - 29 august, informeaza organizatorii.
Concertele de pe scena principala vor avea loc la finalul saptamanii de Rockarte. Zona muzicala a Stufstock va aduce si anul acesta concursul Stufstock Newcomers si workshop-ul Rockschool.

Trupele care au castigat primele trei locuri la concursul Stufstock Newcomers in 2010 au avut ocazia sa cante in deschiderea ultimei zile de muzica rock pe scena principala si au primit ca premiu productia si lansarea urmatorului album (Whitewalls), realizarea unui videoclip, aflat in prezent in productie (The Da Da) si un kit muzical pentru sala de repetitii (East Roots).

Pe de alta parte, prin workshop-ul de muzica Rockschool, cei care au vrut sa invete sa cante la chitara, bass si tobe au urmat cursuri unde au asistat la lectii teoretice si demonstratii tehnice. In fiecare seara au avut loc concerte ale elevilor scolii Rockschool, urmate de jam-sessions sustinute de profesori si elevi, transmite MEDIAFAX.

  • Filmstock continua

Proiectele Filmstock si Teatru la Stufstock, care anul trecut au adus impreuna peste 3.000 de spectatori in Vama Veche, continua si vara aceasta. Anul trecut, Filmstock a realizat proiectiile speciale "Kapitalism - Reteta noastra secreta" (regia: Alexandru Solomon), care a rulat de doua ori, la cererea publicului, "The Boat that Rocked" (regia: Richard Curtis), care a deschis concertele primei zile, "Pirates of the Sea" (regia: Richard Colby), proiectia horror de la miezul noptii "Drag Me To Hell" (regia: Sam Raimi), comedia "Nunta in Basarabia" (regia: Nap Toader), selectia de scurtmetraje romanesti Romanian Short Waves prezentata la Cannes in 2010, precum si retrospectiva NexT Film Festival, filmele campaniei SPER 2009, proiectate pe plaja in cadrul proiectului inedit Cinema Solar, retrospectiva Iasi International Film Festival si workshop-urile informale sustinute de producatoarea Ada Solomon si de regizorii Adrian Sitaru si Catalin Saizescu.
  • Shoot the Rockstar

Evenimentul de fotografie organizat de Stufstock Rockarte, "Shoot the Rockstar", va continua si vara aceasta, prin workshop-ul "Vama sub lumini de Oscar", organizat de 4K. Atelierul de fotografie va incepe de pe 21 august si va aduce impreuna in fiecare zi zeci de pasionati, profesionisti, fotojurnalisti sau amatori, cu vernisaje si practica hands on pe aparatura profesionala.

Cei inscrisi la atelierul "Vama sub lumini de Oscar" vor avea la dispozitie si anul acesta echipamente profesionale si cele mai bune sisteme de lumina continua de la Dedolight si KinoFlo, companii care au in palmares numeroase premii Oscar, CINEC si Emmy pentru inovatie si tehnologie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.