The Ark si-a propus ca proiectul Teatrul de la miezul noptii sa aiba o continuitate astfel ca joi, 24 februarie, publicul va avea ocazia sa revada una dintre cele mai apreciate reprezentatii ale teatrului modern - "Dragostea dureaza trei ani" - in regia lui Chris Simion. Piesa se va juca in The Ark Underground, incepand cu ora 22:00.

"Dragostea dureaza trei ani" este o punere in scena dupa romanul cu acelasi nume scris de Frederic Beigbeder ce a avut debutul in anul 2006, de atunci jucandu-se cu sala plina.

The Ark iti propune sa urmaresti aceasta piesa de teatru care de-a lungul vremii s-a bucurat de foarte mare succes intr-un loc neconventional - The Ark Underground, la o ora mai putin obisnuita - 22:00.

Piesa de teatru este un spectacol modern ce se adreseaza unui public lipsit de inhibitii si prejudecati asa cum spune chiar regizorul spectacolului, Chris Simion (absolventa U.N.A.T.C).

In urma cu 11 ani, aceasta a infiintat impreuna cu scriitorul francez Pascal Brucker, Compania de Teatru D'AYA ce are ca principal scop promovarea teatrului contemporan si a regiei moderne. Alaturi de „Dragostea dureaza trei ani”, printre spectacolele celebre regizate de Chris Simion se mai numara "Hell", "Si caii se impusca, nu-i asa?" sau "Te iubesc, te iubesc".

Joi, 24 februarie, "Dragostea dureaza trei ani" se joaca la The Ark Underground, incepand cu ora 22:00. Distributie: Cristi Iacob (sotul parasit), Ilinca Goia (sotia inselata), Gabriela Iacob (amanta) si Vitalie Bichir (prietenul tuturor).

Intrarea va fi 25 lei, iar biletele pot fi achizitionate si online de pe www.bilete.ro; www.vreaubilet.ro si www.biletfan.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.